APK

Verplichte autokeuring

Autobedrijf Pilkes: voor een uitgebreide apk-service te Heiloo.

Het aantal keer dat uw wagen gekeurd moet worden, hangt af van het gewicht van de auto en de benzinesoort waarmee u rijdt. Ook de leeftijd van het voertuig speelt een rol hoe vaak uw auto op apk moet: jaarlijks, tweejaarlijks, na 4 jaar…

U kunt al binnen 2 maanden voor de vervaldatum opnieuw laten keuren. Bij Autobedrijf Pilkes is een apk-service gratis wanneer u die combineert met een grote onderhoudsbeurt. Als er geen specifieke bijzonderheden zijn, dan staat u vliegensvlug weer buiten met uw goedkeuring op zak. Zijn er wel defecten, dan tonen wij u die bij de auto zelf en maken we voor u een raming op met de kosten voor het herstellen van het probleem. Wij proberen altijd aan uw portemonnee te denken! Met andere woorden, als iets goedkoper kan hersteld worden zonder de veiligheid in gevaar te brengen, dan doen wij dit graag!

Wij werken voornamelijk op afspraak. Als u toch zonder afspraak langs wenst te komen, dan moet u rekening houden met eventueel lange wachttijden.

Bel ons daarom op 085-8882901 of vul ons contactformulier in voor een afspraak of meer informatie. Wij staan u graag te woord!

Bel ons!085-8882901