Winterbanden

Bewaar uw banden bij ons of bij u thuis

Ga voor winterbanden te Heiloo naar Pilkes!

Wanneer de winter eraan komt, is het hoog tijd om eventjes uw banden na te kijken. Al te vaak hecht men hier geen belang aan, met alle gevolgen van dien. Nochtans zijn banden een belangrijk onderdeel. Uw banden bepalen bijvoorbeeld uw remweg. Als die door slijtage aan de banden of winters weer langer wordt, is er een vergroot risico op ongevallen. Breng uzelf en anderen dus niet in gevaar, maar kijk uw banden regelmatig na en zorg in de wintermaanden voor winterbanden. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige winterbanden aan in Heiloo.

Rijden met gewone banden in de winter kan zeer gevaarlijk zijn en uw auto onbestuurbaar maken op gladde wegen of op sneeuw. Neem daarom geen risico en laat uw winterbanden in Heiloo en omstreken plaatsen door Autobedrijf Pilkes.

Wij kunnen uw winterbanden voor u bewaren in ons depot te Heiloo of u kunt ze meenemen en ze thuis bewaren. Naast de verkoop van de banden voeren wij uiteraard ook graag wissels uit van banden die u zelf meebrengt.

Neem vrijblijvend contact op voor info en prijzen over de winterbanden van Autobedrijf Pilkes te Heiloo!

Bel ons!085-8882901